MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Cukinie przecięłam wzdłuż i wydrążyłam. Miąższ posiekałam.
fot. Karolina Głogowska

Faszerowane cukinie. Pomysł na pyszny i pożywny obiad bez mięsa. Wypróbuj przepis na cukinię faszerowaną warzywami i zapiekaną z serem

Faszerowane cukinie. Krok 2

Cukinie przecięłam wzdłuż i wydrążyłam. Miąższ posiekałam.

Zobacz również

Jak wam się jeździ po Krakowie w wakacje? Aut mniej, ale tu wykopy, a tam zawężenia

Jak wam się jeździ po Krakowie w wakacje? Aut mniej, ale tu wykopy, a tam zawężenia

Skrót sparingu Legia Warszawa - Pafos. Porażka z Cypryjczykami

Skrót sparingu Legia Warszawa - Pafos. Porażka z Cypryjczykami

Polecamy

Jak często uprawiać seks? Terapeuta wyjaśnia, ile zbliżeń w związku to norma

Jak często uprawiać seks? Terapeuta wyjaśnia, ile zbliżeń w związku to norma

Ospa w natarciu. WHO: nowy szczep jest „niezwykle niepokojący”

Ospa w natarciu. WHO: nowy szczep jest „niezwykle niepokojący”

Najprostszy dżem z brzoskwiń na zimę. Tani, smaczny i niezawodny

Najprostszy dżem z brzoskwiń na zimę. Tani, smaczny i niezawodny